O NAS

Europrint d.o.o. smo družinsko podjetje za tiskanje pletiv in tkanin v metraži. Svoj ugled gradimo na kakovosti, fleksibilnosti storitev, ekološki osveščenosti in dolgoletnih izkušnjah dveh generacij v tekstilni tehnologiji.

Skozi leta smo razvijali in širili svojo dejavnost
 • Leta 1991 je izkušeni tekstilec Valter Trebižan skupaj s partnerjem ustanovil podjetje Europrint d.o.o. v Mančah pri Vipavi.
 • Leta 2002 se je po dokončanem univerzitetnem študiju tekstilne tehnologije na Naravoslovno tehniški fakulteti v Ljubljani pridružil podjetju Valterjev sin Uroš Trebižan.
 • Med 2002 in 2003 smo postavili temelje za novo poslovno halo v industrijski coni Ajdovščina.
 • Leta 2006 je sledila selitev na sedanji naslov v Ajdovščino. 
 • Od leta 2009 do 2011, z nekaj sreče in veliko požrtvovalnosti, smo se prebili skozi gospodarsko krizo.
 • Leta 2012 smo razširili našo dejavnost in zaposlili šivilje za izdelavo tekstilnih izdelkov.
 • V letu 2017 se je podjetju pridružila Urška Trebižan, ki je še dodatno razširila dejavnost podjetja in odprla spletno trgovino z metražnim blagom.
 • Od 2019  naprej: V podjetju si bomo prizadevali za ohranjanje znanja in izkušenj sitotiska ter šivanja, ki se zaradi izvoza delovnih procesov iz Slovenije in Evrope izgublja. Ponujamo kakovosten sitotisk na tkanine in pletiva iz naravnih vlaken ter netkan testil. Kot tudi kvalitetno šivanje končnih izdelkov. Poleg tega po konkurenčnih cenah prodajamo tiskano in enobarvno blago. 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kakšni so načini plačila v spletni trgovini

Plačilo je po predračunu. Po zaključenem nakupu dobite na vpisani elektronski naslov predračun, ki ga poravnate z nakazilom na transakcijski račun. Rok za plačilo predračuna je 3 delovne dni. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila, se naročilo smatra kot nično. Po prejetju plačila vam v roku 1-3 delovnih dni pošljemo naročeno blago. 

Nudimo tudi možnost plačila preko plačilnega sistema PayPal.

Koliko znaša poštnina pri nakupu v spletni trgovini?

Strošek pakiranja in dostave je 3,95 € ne glede na težo naročila. Strošek se obračuna v predračunu. Dodatnih stroškov pošiljanja kurirju niste dolžni poravnati. Izjema so naslednji primeri:

 • Le ob posebnih akcijah, ki so najavljene na naši spletni strani in v Facebook objavah, je lahko brezplačna poštnina.
 • Pri naročilu posameznih izdelkov, ki imajo poleg opisa opombo »poštnina vključena v ceno« ali »brezplačna dostava«.
 • Nakup nad 60€.
Kje lahko vidim/otipam metražo, ki jo prodajate?

Ob predhodni najavi nas lahko obiščete v naši proizvodnji. Pokličite nas na telefon +38653680180, da se dogovorimo za termin.

Ali lahko kupim 0,5 m blaga?

Režemo od enega metra naprej, lahko se kupi 1 m, 1,5 m, 2 m, 2,5 m, … itd.

Ali prodajate/tiskate licenčne vzorce npr. Disney junake in podobno?

V naši ponudbi nimamo licenčnega programa. V kolikor pa naročnik ima ali pridobi veljavno licenco za tiskanje, lahko tiskamo.

Koliko metraže je potrebno naročiti za veleprodajno ceno?

Veleprodajne cene so za naročila od 50m naprej. Za naročila od 10 – 50m nudimo dodaten popust na maloprodajne cene. Za več informacij nam pišite na urska@europrint.si.

Zanimam se za naročilo tiska na metražo svojih vzorcev. Kako poteka naročanje? Se lahko kar oglasim pri vas?

Seveda se lahko dogovorimo za sestanek v našem podjetju. Preden se sestanemo je priporočljivo, da nam po elektronski pošti pošljete povpraševanje in sliko vzorca, ki ga želite tiskati. Več o postopku naročanja si lahko preberete tukaj.

Kakšna je minimalna količina za naročilo tiska metraže?

Minimalna količina za tisk je 50 m.

Koliko časa traja od naročila tiska metraže do izvedbe?

Časovni okvir je zelo odvisen od zasedenosti proizvodnje, zaloge oz. dobavljivosti željene vrste blaga in zahtevnosti priprave za tisk. Smo fleksibilni in se trudimo držati dogovorjenih rokov.

Imate vprašanje? Pišite nam

6 + 11 =