BLOGI

TISK BLAGA IN ŠIVANJE BLAZINIC ZA OTROŠKI STOL FROC

Funkcionalen, prilagodljiv in zelo moderen otroški stol za hranjene Froc je narejen iz bukovega lesa. Razvila sta ga Maruša in Matej Košir iz podjetja Rimarket d.o.o.

NONO – UNIKATNA DARILA IZ SLOVENSKE ISTRE

Tiskali in šivali smo za novo linijo Nono, ki vam ponuja unikatna darila od none Ide in nonota Srečkota!

ŽIVLJENJE BREZ ODPADKOV - ZERO WASTE

Življenje brez odpakov ali Zero Waste koncept je etičen, ekonomski, učinkovit in vizionarski cilj, ki vodi družbo v spremembo življenjskega stila in navad…

EKO PROIZVODNJA ZA EKO IZDELKE

V našem podjetju se zelo zavedamo kako pomembna je proizvodnja, ki čim manj obremenjuje okolje.

Kreirano in izdelano v Sloveniji

Naš dolgoletni poslovni partner je slovensko podjetje URH&Co d.o.o., ki v svojem prodajnem asortimanu nudi tudi ležalne blazine v različnih modelih in barvah.

Od priprave do končnega izdelka

V našem podjetju posrkbimo za celoten postopek priprave vzorcev, metražnega tiska in šivanja! 👍

Tisk za slovensko znamko konfekcije Joe&Luca

Med slovenske proizvajalce kvalitetne konfekcije spada tudi znamka Joe&Luca. Iz blaga, ki jim ga s sito tisk tehniko in z uporabo okolju prijaznih pigmentnih barvil na vodni osnovi tiskamo v naši tiskarni, šivajo za ženske in otroke.

Šivanje posteljnine

V našem podjetju vam nudimo izdelavo posteljnine v merah po željah. Šivamo za hotele, bolnice, vrtce,… in posameznike.

Dolina Soče na bombažni tkanini za čudovite in trajno uporabne spominke

Dolina Soče je po zaslugi Polone Hvala Mrak in njenega podjetja Pikapol d.o.o., ki se s šiviljstvom ukvarja že več kot 15 let, bogatejša za pestro paleto spominkov.

COPATI VUČKO

Naša pigmentna barvila na vodni osnovi so poleg tiska na tkanine in pletiva iz naravnih vlaken primerna tudi za tisk na nekatere druge vrste blaga. Eno izmed teh je mikrofibra, ki jo v podjetju Vučko d.o.o. uporabljajo za izdelavo kvalitetnih šolskih copat.

Tisk na tetra blago iz bambusa

Za UNQ STUFF smo tiskali njihov unikatni dizajn na tetra tkanino, ki je narejena iz bambusa. To blago je izredno prožno in trpežno kot tudi čudovito mehko in prijetno na otip. 

Izdelano v Sloveniji

Tako kot naše podjetje, je tudi Konfekcija Marja družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Oboji vedno nudimo visoko kvalitetne proizvode, ki so izdelani izključno v Sloveniji.

Priprava šablon za sito tisk

Pregledovanje in uravnavanje šablon je zelo pomemben postopek pri pripravi sito tiska, ker morajo gumijaste rakle brezhibno potiskati barvo pasto skozi tiskarsko sito.

Tisk in šivanje bombažnih vrečk

Tiskamo, šivamo in zlagamo vrečke izdelane iz natur bombažne tkanine v keper vezavi, ki so potiskane v naši tiskarni z okolju prijaznimi pigmentimi barvili na vodni osnovi! 🌿😊

Tisk ilustracij za Jen Rowland

Z nami je ponovno Jen Rowland! 😊 Na čudovite naravne tkanine tiskamo njeno kolekcijo starinskih in ročno narisanih ilustracij!

Tiskani spominki

Krpe, torbe in košarice so izdelane iz natur bombažne keper tkanine in potiskane z naravi prijaznimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi. Vse izpolnjuje Oeko-tex Standar 100 certifikat.

Tisk za House of Kiwi

🌸🥝 Pravi užitek je bil včerajšnji tisk na bombažni 60 nitni saten za modne oblikovalce hrvaške znamke oblačil House of Kiwi!